Qytetarë të nderuar, këtu i keni të gjitha lejet e lëshuara për shfrytëzimin e hapësirave publike. Nëse nuk gjendet ndonjë leje në këtë tabelë, atëherë hapësira publike për të cilën interesoheni ose nuk ka leje ose është në proces të aplikimit për leje.

Data e aplikimit të lejes Data e lëshimit të lejes Data e përfundimit të lejes Pronari / Pronarët e Biznesit Kompania / Biznesi Zona Adresa Sezona Lloji i hapësirës publike Sipërfaqja totale në shfrytëzim në m2 Pagesa totale e lejës së lëshuar Dokumenti në PDF i lejës së lëshuar
2019-01-18 2019-03-01 2019-03-31 Arlind Tara NPH "Gjakova e vjetër" Zona 2 Rr. "Holgen Petersen" Dimërore 63.70m² 138€ Shkarko Dokument
2020-07-28 2020-04-01 2020-09-30 Avdi Beka "Grand Prishtina pizza"SH.P.K II "Mulla Idriz Gjilani" Verore Terasë 10.40m² 322.40€ Shkarko Dokument
2020-06-23 2020-04-01 2020-09-30 Armend Miftari "Positive bar" SH.P.K II Rr"C" Verore Terasë 37.50m² 1162.50€ Shkarko Dokument
2020-06-25 2020-04-01 2020-09-30 Shemsi Sinani "Toks caffe food"SH.P.K II Rr"C" Verore Terasë 48m² 1488€ Shkarko Dokument
2020-05-12 2020-04-01 2020-09-30 Fatos Vuthi "Metropoli" SH.P.K I Sheshi "Nëna Terezë" Verorë Terasë 235.80m² 9612€ Shkarko Dokument
2020-03-30 2020-04-01 2020-09-30 Shenoll Agallari "Sarajeva Steak House"SH.P.K II Rr"B" Verore Terasë 62m² 1922€ Shkarko Dokument
2020-09-01 2020-04-01 2020-09-30 Genc Syla "Pipo"SH.P.K II Rr"Ilaz Kodra" Verore Terasë 24.80m² 768.80€ Shkarko Dokument
2020-06-02 2020-04-01 2020-09-30 Lea Krajkova "Si N`Shpi" SH.P.K II Rr"Bajram Kelmendi" Verore Terasë 19.50m2 604.50€ Shkarko Dokument
2020-08-26 2020-04-01 2020-09-30 Jeton Zhegrova "Urbano caffe group"SH.P.K II Rr"Ali Vitija" Verorë Terasë 26.60m2 137.43€ Shkarko Dokument
2020-07-28 2020-04-01 2020-09-30 Yll Ramadani "Lentil foods"SH.P.K II Rr"Robert Doll" Verore Terasë 16.00m2 496€ Shkarko Dokument

Këtu i gjeni të gjitha pëlqimet e lëshuara për mbajtjen e aktiviteteve të ndryshme në hapësirat publike bazuar në kërkesat që janë bërë në Drejtorinë e Shërbimeve Publike, Mbrojtjes dhe Shpëtimit (DShPMSh). Nëse ndonjë pëlqim nuk figuron në këtë tabelë, atëherë aktiviteti për të cilin interesoheni ose nuk ka pëlqim të lëshuar ose nuk është bërë akoma kërkesa për të në DShPMSh.

Data e fillimit të mbajtjes së aktivitetit Data e përfundimit të mbajtjes së aktivitetit Ora e mbajtjes së aktivitetit Adresa se ku mbahet aktiviteti Aktiviteti Përfaqësuesi Dokumenti në PDF i pëlqimit të lëshuar
2020-01-07 2020-01-09 Gjatë gjithë ditës Hapësira në sheshin "Zahir Pajaziti" Të ndihmojmë Nora Saraqin Ngadhnim Dibrani Shkarko Dokument
2020-01-07 2020-01-10 Gjatë gjithë ditës Sheshi "Zahir Pajaziti" Kërkim i mjeteve Ngadhnim Dibrani Shkarko Dokument
2020-01-21 2020-01-28 Gjatë gjith ditës Sheshi "Nëna Terezë" Kërkim i mjeteve Namon Saraqi Shkarko Dokument
2020-02-02 2020-02-02 Nra ora 11:00 deri më 14:00 Hapësira publike Gërmi Organizim i krosit Federata e Atletikës së Kosovës Shkarko Dokument
2020-02-11 2020-02-13 Gjatë gjithë ditës Sheshi "Zahir Pajaziti" Kosovare Maliqi Shkarko Dokument
2020-02-14 2020-02-14 Nga ora 11:00 deri më 14:00 Sheshi"Zahir Pajaziti" Ekspozim i shisheve të ujit "Rugova" Ujë"Rugove" Shkarko Dokument
2020-02-12 2020-02-14 Gjatë gjithë ditës Sheshi "Zahir Pajaziti" Ekspozim i produkteve të kompanisë "Shitja e luleve" Finesë Sh.p.k Shkarko Dokument
2020-03-22 2020-03-22 Gjatë gjithë ditës Hapësira publike"Hajvali" Mini maratonë 5 km Burim Krasniqi Shkarko Dokument
2020-02-17 2020-02-17 nga ora 00:00 deri ne ora 00:00 Sheshi"Adem Jashari" Performancë artistike Enis Murati Shkarko Dokument
2020-04-24 2020-05-24 Gjatë gjithë ditës Sheshi"Adem Jashari" Iftar falas për qytetarë nga fondacioni"Ejup Sulltan" Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës Shkarko Dokument
2020-05-08 2020-05-10 Gjatë gjithë ditës Sheshi "Skënderbeu" Organizimi i Kongresit Botëror Shqipëtar Jurgen Malaj Shkarko Dokument
2020-03-01 2020-03-01 Nga ora 12:45 deri më 15:00 Sheshi"ahir Pajaziti" dhe Sheshi"Nëna Terezë" Përmirësimi i kushteve për përdoruesit e karrocave Handikos Shkarko Dokument
2020-03-06 2020-03-06 Nga ora 10:00 deri më 15:00 Sheshi "Zahir Pajaziti" "Java e lokopedisë" Kolegji Haimerer Shkarko Dokument
2020-03-01 2020-03-01 Nga ora 12:00 deri më 15:00 Sheshi"Zahir Pajaziti" Përmirësimi i kushteve dhe diskriminimi i njerëzve në intitucione dhe familje Qendra për Shërbime Sociale dhe Hulumtime Shkarko Dokument
2020-03-05 2020-03-05 Nga ora 10:00 deri më 14:00 Sheshi "Zahir Pajaziti" Këshilla për shpërndarjen e energjisë së lirë si dhe shpërndarja e malterialeve promovuese , poqeve INDEP Shkarko Dokument
2020-03-08 2020-03-08 Gjatë gjithë ditës Hapësira në Platon te Pallati i Rinisë Përkrahja e grave të cilat kanë përjetuar dhunë gjatë luftës në Kosovë Shoqata e grave" Medica Gjakova" Shkarko Dokument
2020-03-01 2020-03-21 Nga ora 12:00 deri më 13:00 Sheshi"Skënderbeu" Marsh paqësor për mbrojtjen e natyrës Fatmir Mucolli dhe Arjeta Musliu Shkarko Dokument
2020-03-06 2020-03-06 10:00-15:00 Sheshi "Zahir Pajaziti" Dita Evropiane e Lokopedis Kolegji Haimerer Shkarko Dokument
2020-03-08 2020-03-08 12:00-16:00 Sheshi "Zahir Pajaziti" Promocion "Artmotion"Sh.p.k Shkarko Dokument
2020-03-08 2020-03-08 Gjatë gjithë ditës Sheshi"Zahir Pajaziti" Promocion i pijes "Solo" "Base Agency" SH.P.K Shkarko Dokument
2020-03-22 2020-03-22 Gjat gjithë ditës Hapësira publike Hajvali Mini maratonë OJQ"Replay Peace" Shkarko Dokument
2020-12-16 2020-12-17 Gjat gjith ditës Sheshi"Skënderbeu" Ekspozitë"Tirana 100 vjet Kryeqytet Saimir Rusheku Shkarko Dokument
2020-12-08 2020-12-09 Nga ora 10:00 deri më 18:00 Sheshi"Nëna Terezë" Hulumtimi i situatës aktuale me Covid 19 Alban Krasniqi Shkarko Dokument
2020-11-29 2020-11-29 Gjatë gjith ditës Sheshi"Zahir Pajaziti","Nëna Ter Festa e Flamurit Orhan Haziri Shkarko Dokument
2020-11-28 2020-11-28 Nga ora 12:00 deri më 18:00 Sheshi"Zahir Pajaziti" Promovimi i videoklipit"Për ty Atdhe" Besa Luzha Shkarko Dokument
2020-12-09 2020-12-09 Gjatë gjithë ditës Sheshi"Skënderbeu"dhe sheshi"Ibrahim Rugova" Dita ndërkombëtare kundër korrupsionit Kushtrim Morina Shkarko Dokument
2020-12-10 2020-12-17 Gjatë gjithë ditës Sheshi"[ Shkarko Dokument
2020-12-10 2020-12-17 Gjatë gjithë ditës Sheshi"Skënderbeu" dhe "Ibrahim Rugova" Dita ndërkomëtare për të drejtat e njeriut Kushtrim Morina Shkarko Dokument
2020-12-15 2020-12-17 14:00-16:00 Sheshi"Zahir Pajaziti" Vjollca Mustafa Shkarko Dokument
2020-12-15 2020-12-15 05:00 Bulevardi"Bill Klinton" dhe Rr"Xhorxh Bush" Projekt vetëdijësues"Grite kokën" Adela Xhoka Shkarko Dokument
2020-12-10 2020-12-10 Gjatë gjithë ditës Sheshi"Ibrahim Rugova" Instalacion Shpend Qamili Shkarko Dokument
2020-12-09 2020-12-09 12:00-14:00 Lagja "Ulpiana" Xhirim i videoklipit Valon Bajgora Shkarko Dokument
2021-01-18 2021-02-01 Gjatë gjithë ditës Nëna terezë Bill Klinton Xhorxh Bush dhe rruga B Shkarko Dokument
2020-12-22 2020-10-22 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Grumbullim i parave për Nazlije Sherifi Rrezarta Asllani Shkarko Dokument
2021-02-10 2021-02-10 09:00 deri në 10:00 Rruga Fehmi Agani Vlera Jusufi Shkarko Dokument
2021-01-30 2021-01-30 16:00 deri më 21:00 Rruga mbrapa ETC Xhirim i videoklipit Shkarko Dokument
2021-01-27 2021-01-27 17:00 deri më 21:00 Lagja Bregu i Diellit Xhirim i vidoklipit Shkarko Dokument
2021-03-05 2021-03-07 10:30 deri në 18:00 Zahir Pajaziti Bashkimi i fëmijëve të dëshmorëve Arnisa Aliqkaj Shkarko Dokument
2021-02-03 2021-02-03 Gjatë gjithë ditës Mbrapa Pallatit të Rinisë dhe Sporteve Tubim elektoral Shkarko Dokument
2021-02-27 2021-02-27 07:00 deri 09:00 Shesi Zahir Pajaziti Xhirim i Reklames Ikonë Studio Shkarko Dokument
2021-03-06 2021-03-07 15:00 Sheshi "Skenderbeu" Epopeja e UÇK-së Fehmi Mehmeti Shkarko Dokument
2021-03-08 2021-03-08 10:00 deri 11:00 Sheshi Skënderbeu Vetëdijësimi për pabarazinë gjinore Leonida Molliqaj Shkarko Dokument
2021-03-15 2021-03-15 Gjatë gjith ditës Sheshi Zahir Pajaziti Dita Botërore e Mbrojtjes së Konsumatorit Fatbardha Restelica Shkarko Dokument
2021-03-04 2021-03-05 22:00 deri 05:00 Tre sheshirat Xhirim Ikonë Studio Shkarko Dokument
2021-04-03 2021-04-05 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti,Parku i Gërmisë,Taukbahçe Promovim Elmedina Bajgora Shkarko Dokument
2021-03-26 2021-03-26 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu dhe Ibrahim Rugova Youth Initiative for Human Rights Shkarko Dokument
2021-04-05 2021-04-07 Gjatë gjith ditës Sheshi Zahir Pajaziti Vetëdijësimi mbi Autizmin Shoqata Autizmi Shkarko Dokument
2021-04-02 2021-04-02 11:30 deri në 12:00 Sheshi Ibrahim Rugova Vetëdijësimi mbi Autizmin Shoqata Autizmi Shkarko Dokument
2021-03-08 2021-03-08 Gjatë gjithë ditës Pranë Administrartës Tatimore Arritja e barazisë gjinore Nita Zeqiri Shkarko Dokument
2021-03-12 2021-03-14 16:00 deri në 18:30 Ibrahim Rugova Aktivitet Jon Dedinca Shkarko Dokument
2021-03-19 2021-03-21 12:00 deri në 16:00 Ibrahim Rugova Aktivitet Jon Dedinca Shkarko Dokument
2021-03-05 2021-03-07 09:00 deri në 18:00 Sheshi Zahir Pajaziti Promovim Hava Abdullahu Shkarko Dokument
2021-03-06 2021-03-06 13:00 deri në 15:00 Sheshi Zahir Pajaziti Dita Evropiane e Logopedinsë Kolegji Heimerer Shkarko Dokument
2021-03-27 2021-03-27 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Ekspozitë Ali Ramadan Latifi Shkarko Dokument
2021-03-30 2021-03-31 Gjatë gjith ditës Gërmi Xhirim i filmit Mrinë Godanca Shkarko Dokument
2021-03-30 2021-03-31 Gjatë gjithë ditës Fontana Ulpianë Xhirim i filmit Mrinë Godanca Shkarko Dokument
2021-04-13 2021-05-12 Pllaton e Pallatit të Rinisë Organizim i iftareve gjatë muajit të Ramazanit Bashkësia Islame e Kosvës Shkarko Dokument
2021-04-02 2021-04-02 Gjatë gjithë ditës Sheshi Nëna Terezë Kontribo për Autizmin Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë Shkarko Dokument
2021-04-02 2021-04-02 11:00-15:00 Sheshi Nëna Terezë Kontribo pë Autizmin Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë Shkarko Dokument
2021-04-19 2021-05-16 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Shënimi i Ditës së Tokës Elita Hajzeri Kurtaj Shkarko Dokument
2021-04-12 2021-04-12 09:00 -16:00 Sheshi Zahir Pajaziti Ekspozitë Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës Shkarko Dokument
2021-04-10 2021-05-20 Gjatë gjithë ditës Xhirim i filmit Eshref Durmishi Shkarko Dokument
2021-04-27 2021-04-27 16:00 Dardani dhe Dragodan Dita e Mbretit të Holandës Burbuqe Brahimi Shkarko Dokument
2021-04-15 2021-04-15 10:00-15:00 Sheshi "Zahir Pajaziti" Ekspozitë Isak Skenderi Shkarko Dokument
2021-04-27 2021-04-27 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Dita kombëtare e të pagjeturve në Kosovë Youth Initiative for human Rights Shkarko Dokument
2021-04-15 2021-04-18 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu dhe Nëna Terezë Kampanja "Thuaj jo qeseve të plastikës" HANDIKOS Shkarko Dokument
2021-04-18 2021-05-16 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Aktivitet UNDP Shkarko Dokument
2021-04-27 2021-05-04 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Dita Kombëtare e të pagjeturve në Kosovë Youth Initiative for Human Rights Shkarko Dokument
2021-04-28 2021-05-23 Gjatë gjithë ditës Pllatonë e Pallatit të Rinisë PLISAT Shkarko Dokument
2021-04-30 2021-05-13 Gjatë gjithë ditës Nazim Gafurri Xhirim Ambasada e Republikës së Turqisë Shkarko Dokument
2021-04-30 2021-05-02 08:00-20:00 Parku Upianë Xhirim Zero Pozitive SH.P.K Shkarko Dokument
2021-05-02 2021-05-03 Gjatë gjithë ditës Përballë Kuvendit të Republikës së Kosovës Dita Botërore e Lirisë së Shtypit Asosacioni i Gazetarëve të Kosovës -AGK Shkarko Dokument
2021-05-03 2021-05-05 10:00-17:00 Sheshi Zahir Pajaziti Linja e Jetës QIPS Shkarko Dokument
2021-05-09 2021-05-09 11:00-15:00 Gërmi Të vrapojmë për ata që munden Meridian Corporation SH.P.K Shkarko Dokument
2021-05-07 2021-05-07 14:00 deri në 17:00 Parku i qytetit Xhirim Rajmonda Zhdrella Shkarko Dokument
2021-05-12 2021-05-12 Gjatë gjithë ditës Zahir Pajaziti Ekspozitë Agjencia shtetërore e Arkivave të Kosovës Shkarko Dokument
2021-05-21 2021-05-21 14:00 deri në 17:00 Parku i qytetit Xhirim Edona Bekteshi Shkarko Dokument
2021-05-21 2021-05-23 Gjatë gjithë ditës Zahir Pajaziti Java e shëndetit mendor AMC Corporation SH.P.K Shkarko Dokument
2021-05-19 2021-05-27 Gjatë gjithë ditës Xhirim Bardha Etemi Shkarko Dokument
2021-05-19 2021-05-26 20:00 Vetëdijësimi i qytetarëve për sigurinë e çiklistëve Kosova Bike Group Shkarko Dokument
2021-05-20 2021-05-20 08:00 deri në 16:00 Zahir Pajaziti Dita Botërore e Metrologjisë Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Shkarko Dokument
2021-05-18 2021-05-18 06:00 deri në 22:00 Parkun e Gërmisë Xhirim "Zero Pozitive" SH.P.K Shkarko Dokument
2021-06-15 2021-06-17 Gjatë gjithë ditës Zahir Pajaziti "New Moment New Ideas" SH.P.K Shkarko Dokument
2021-05-05 2021-05-05 Gjatë gjithë ditës Sheshi Ibrahim Rugova Vetëdijësimi i qytetarëve për sigurinë e çiklistëve Kosova Bike Group Shkarko Dokument
2021-05-20 2021-06-20 Gjatë gjith ditës Zahir pajaziti, Nëna Terezë, NewBorn, Tre sheshirat Peticion Nol Nushi Shkarko Dokument
2021-05-23 2021-05-23 20:00 Sheshi Nëna Terezë Plisat Shkarko Dokument
2021-06-29 2021-06-29 Gjatë gjithë ditës Zahir Pajaziti ICT for Kosovo growth Shkarko Dokument
2021-06-05 2021-06-05 Gjatë gjithë ditës Parku i qytetit Dita botërore e Mjedisit Lorik Muçaj Shkarko Dokument
2021-05-26 2021-05-26 06:00 deri më 22:00 Zahir Pajaziti Tokbaqe, shkallët e Dragodanit, Dardani mbi kurriz Zero Pozitive Shkarko Dokument
2021-05-26 2021-05-26 10:00- 15:00 Sheshi "Skënderbeu" Ofrim i shërbimeve mjeksore falas Shkolla e Mesme e Mjekësis "Rezonanca" Shkarko Dokument
2021-06-12 2021-06-12 10:00- 12:00 GËRMI OSCE Shkarko Dokument
2021-06-16 2021-06-16 12:00- 14:00 GËRMI Dita Botërore e Refugjatëve CRPK Shkarko Dokument
2021-05-25 2021-05-25 10:00 - 15:00 sheshi Skënderbeu Ofrim i shërbimeve mjekësore falas Sylejman Buçaj Shkarko Dokument
2021-06-15 2021-06-17 Gjatë gjithë ditës New Born, Pallati i Rinisë, para Hotel Grand Promovim i produkteve te Valas VALA Shkarko Dokument
2021-06-14 2021-06-20 Gjatë gjithë ditës Shesh "Nëna Terezë" Java e dhurimit vullnetarë të gjakut QKKTGJ Shkarko Dokument
2021-06-03 2021-06-03 10:00- 18:00 Sheshi " Zahir Pajaziti" Dita e informimit për cilësinë e ajrit NIRAS Shkarko Dokument
2021-06-07 2021-06-07 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Dita Botërore e Sigurisë së Ushqimit Albesa Beqiri Shkarko Dokument
2021-06-05 2021-06-05 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Dita Ndërkombëtare e Mjedisit KDSW Shkarko Dokument
2021-06-11 2021-06-11 Gjatë gjithë ditës Pllato te Komuna e vjetër Xhirim Gjirafa INC Shkarko Dokument
2021-06-16 2021-06-16 Gjatë gjithë ditës Arbëri (Dragodan) Xhirim Gjirafa INC Shkarko Dokument
2021-06-01 2021-06-01 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Dita e fëmijëve Lirika Bakija Shkarko Dokument
2021-06-11 2021-06-11 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Dita Ndërkomëtare Kundër Punës së Fëmijëve OJQ- Terre des hommes Shkarko Dokument
2021-06-02 2021-06-02 10:00 - 16:00 Sheshi Zahir Pajaziti Voice of Roma Ashkali and Egyptians Shkarko Dokument
2021-06-01 2021-06-01 Gjatë gjith ditës Sheshi Skënderbeu Dita e fëmijëve Mirjeta Dreshaj Shkarko Dokument
2021-05-26 2021-05-26 Gjatë gjithës ditës Sheshi Zahir Pajaziti Ekspozitë Sali Shkupolli Shkarko Dokument
2021-05-25 2021-05-27 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Grumbullimi i të hollave për Egzon Hashanin Izjadin Rrahmani Shkarko Dokument
2021-06-01 2021-06-01 11:00 - 18:00 Sheshet: Nëna Terez, Zahir Pajaziti dhe Skënderbeu Parandalimi i dhunës ndajFëmijëve HANDIKOS Shkarko Dokument
2021-05-30 2021-06-01 Gjatë gjithë ditës Parku i Gërmisë Promovim Elmedina Bajgora Shkarko Dokument
2021-06-01 2021-06-01 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Dita e Fëmijëve ATC SH.P.K Shkarko Dokument
2021-06-28 2021-06-28 Gjatë gjithë ditës Marakli të Bicikllave Berat Rakovica Shkarko Dokument
2021-06-01 2021-06-01 11:00 - 13:00 Zahir Pajaziti Argëtim për fëmijët Advors Agency Shkarko Dokument
2021-06-12 2021-06-12 Gjatë gjithë ditës Agim Ramadani Shënimi i 22 vjetorit të Çlirimit të Prishtinës Klubi i Çiklistëve PRISHTINA Shkarko Dokument
2021-08-21 2021-08-30 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti , para Teatrit Kombëtar ,dhe hapësira e Amfiteatrit të Muzeut Kombëtar Prifest Vjosa Berisha Shkarko Dokument
2021-06-16 2021-06-30 Gjatë gjatë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Dita Ndërkombëtare e Refugjatëve UNHCR Shkarko Dokument
2021-06-17 2021-06-26 Gjatë gjithë ditës Zahir Pajaziti Dita Nërkombëtare e Refugjatëve Ambasada Gjermane Shkarko Dokument
2021-06-21 2021-06-21 11:00 Sheshi Zahir Pajaziti Dita Botërore e Muzikës FSK Shkarko Dokument
2021-06-20 2021-06-20 16:00 deri në 19:00 Zahir Pajaziti afër Hotel Grand dhe Kino Armatës Dita e Baballarëve Shkarko Dokument
2021-06-17 2021-06-18 12:00 - 05.00 Butovc dhe varrezat Dragodan Xhirim Ikon Studio SH.P.K Shkarko Dokument
2021-06-16 2021-06-18 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Shërbimi mjekësor falas Shkolla e mesme e mjekësis Rezonanca Shkarko Dokument
2021-07-01 2021-07-01 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Parada e Krenarisë Youth Initiative for Human Rights Shkarko Dokument
2021-06-22 2021-06-22 18:00-21:00 Sheshi " Zahir Pajaziti" Shënimi i ditës së Verës Astronomy Club of Kosova Shkarko Dokument
2021-07-02 2021-07-04 Gjatë gjithë ditës Sheshi "Zahir Pajaziti" Promocion Art Motion Shkarko Dokument
2021-06-28 2021-06-29 Gjatë gjithë ditës Sheshi " Skënderbeu" Marakli t`kerreve Agon Hajrullahu Shkarko Dokument
2021-06-28 2021-07-11 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Organizimi i ndeshjeve të kampionatit Evropian Euro 2020 "KD EVENT& Communications" Shkarko Dokument
2021-07-05 2021-07-31 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Peticion për vendosjen e shtatores së Adem Jasharit PLISAT Shkarko Dokument
2021-07-04 2021-07-04 12:00 deri në 13:00 Rrugët "Dëshmorët e Kombit" dhe "Brigada" Minimaratonë " Vrapo në Paqe" OJQ "Reply Peace" Shkarko Dokument
2021-06-29 2021-06-30 nga ora 17:00 Sheshi Nëna Terezë Promovim White Lounge SH.P.K Shkarko Dokument
2021-07-06 2021-07-06 07:00- 09:00 si dhe 14:00- 17:00 rrugën "B" dhe te shkolla "Akademia e shkencave" Xhirim N.SH " Koperativa Communication" Shkarko Dokument
2021-06-27 2021-06-27 Nga ora 20:00 Sheshi Zahir Pajaziti Shënimi i 22 Vjetorit të çlirimit të vendit tonë. Drejtoria e Kulturës Shkarko Dokument
2021-06-24 2021-06-24 Nga ora 20:00 Sheshi Skënderbeu Shfaqja teatrale "Hollyshit" Drejtoria e Kulturës Shkarko Dokument
2021-07-14 2021-07-14 19:00- 21:00 Sheshi Zahir Pajaziti Mbajtja e koncertit me piano për fëmijë. Shkolla e muzikës "Prenk Jakova" Shkarko Dokument
2021-07-01 2021-07-03 18:00- 21:30 Sheshi Zahir Pajaziti Promocion Advors Agency SH.P.K Shkarko Dokument
2021-07-04 2021-07-06 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Promocion Egi Group SH.P.K Shkarko Dokument
2021-07-11 2021-07-11 21:00 - 00:00 Rruga Bajram Kelmendi Xhirim Gjirafa Inc Shkarko Dokument
2021-07-16 2021-07-16 10:00 - 14:00 Parku i Gërmisë Tour ne biçikleta OJQ Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës Shkarko Dokument
2021-07-22 2021-07-22 Gjithë ditën Parku i Gërmisë ICT for Kosovo growth Shkarko Dokument
2021-07-22 2021-07-23 17:00 - 22:00 Parku i qytetit Piknik për mërgatën Lëvizja VETËVENDOSJE Shkarko Dokument
2021-07-18 2021-07-19 Sheshi Skënderbeu Shpërndarja e dhuratava për fëmijëve për Bajram Burim Morina Shkarko Dokument
2021-07-14 2021-07-19 Sheshi Nëna Terezë Informimi i qytetarëve rreth festës së Kurban Bajramit Islamic Relief Kosovo Shkarko Dokument
2021-07-16 2021-07-16 10:30 - 11:15 Sheshi Nëna Terezë dhe Sheshi Skënderbeu Gara ndërkombëtare e çiklizmit Federata e Çiklizmit e Kosovës Shkarko Dokument
2021-07-17 2021-07-19 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Shënimi i 1 vjetorit të hyrjes në fuqi të Ligjit për mbrojten e fëmijëve OJQ Syri i Vizionit Shkarko Dokument
2021-07-17 2021-07-17 22:00 - 07:00 Rruga Bejtush Gërbeshi - Zllatarë Xhirim i filmit Rrushe Gjirafa INC Shkarko Dokument
2021-07-22 2021-07-22 16:00-19:00 Sheshi Nëna Terezë Dita Ndërkombëtare e Shahut Federata e Shahut e Kosovës Shkarko Dokument
2021-07-23 2021-08-08 09:00-12:00--18:00 - -21:00 Skënderbeu Komiteti Olimpik i Kosovës Shkarko Dokument
2021-08-03 2021-08-03 17:00 - 23:00 Ibrahim Rugova Realizimi i emisionit verore Klan Kosova Shkarko Dokument
2021-07-25 2021-07-25 09:00- 20:00 Sheshi Skënderbeu Promocion GNTC Group SH.A Shkarko Dokument
2021-07-10 2021-07-12 Gjatë gjithë ditës Mati 1 rr"B" Promocion Norwegian PX Kosovë SH.P.K Shkarko Dokument
2021-07-15 2021-07-15 18:00 - 22:00 Skënderbeu Astronomy Outreach of Kosova Shkarko Dokument
2021-08-12 2021-08-13 Sheshi Skënderbeu Performacë akrobatike Bashkësia e Popoullit të Zotit - Leonora Kurti Shkarko Dokument
2021-10-15 2021-10-15 17:00 - 00:00 Sheshi "Skënderbeu" Shënimi i muajit kundër kancerit të gjirit Arben Krasniqi Shkarko Dokument
2021-10-25 2021-10-27 10:00 Sheshi "Skënderbeu" Dhuna nuk ka justifikim Naser Lajqi Shkarko Dokument
2021-10-13 2021-10-13 09:00 - 12:00 Sheshi "Adem Jashari" Europe House Shkarko Dokument
2021-10-22 2021-10-22 10:00 - 15:00 Sheshi "Zahir Pajaziti" Vaksinimi i qytetarëve me vaksinë kundë Covid 19 Komiteti për imunizim të popullatës me vaksinë kundër Covid 19 Shkarko Dokument
2021-08-18 2021-08-20 Gjatë gjithë ditës Rruga B Promocion Oriflame Kosova L.L.C Shkarko Dokument
2021-08-30 2021-08-30 12:00 - 20:00 Sheshi Skënderbeu Dita ndërkombëtare e zhdukjeve te dhunshme Youth Initiative for the Human Rights Shkarko Dokument
2021-10-30 2021-10-31 12:00 Sheshi Zahir Pajaziti Turnamenti i Streetballit NGO sport4all Shkarko Dokument
2021-10-09 2021-10-09 11:00 deri në 17:00 Sheshi Skënderbeu Ekspozitë Enes Berveniku Shkarko Dokument
2021-10-20 2021-10-23 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Ekspozitë Sevdije Ramadani Shkarko Dokument
2021-10-01 2021-10-01 Gjatë gjithë ditës Afër teatrit Promocion Elkos SH.P.K Shkarko Dokument
2021-10-17 2021-10-17 07:00 deri më 00:00 Sheshi Ibrahim Rugova Përcjellja e procesit të zgjedhjeve lokale Euronews Albania Shkarko Dokument
2021-10-16 2021-10-16 11:00 deri më 20:00 Zahir Pajaziti Ekspozitë e motorëve GNTC Group SH.A Shkarko Dokument
2021-10-20 2021-10-21 09:00 deri më 17:00 Sheshi Zahir Pajaziti Ti njoftojë qytetarët rreth kompanisë Baruti GmbH Shkarko Dokument
2021-10-27 2021-11-07 Gjat gjith ditës Sheshi "Nena Terezë", Bulevardi "Bill Klinton", Rr"Xhorxh Bush", Rr"B", Bregu i diellit, Kodra e Trimave, Rr "Bajram Bahtiri" Vetëvendosje Shkarko Dokument
2021-10-28 2021-10-29 10:00 - 17:30 Sheshi Zahir Pajaziti Vaksinimi i qytetarëve me vaksine kunder Covid 19 Komiteti për imunizim të popullatës me vaksinë kundë Covid 19 Shkarko Dokument
2021-11-02 2021-12-05 Gjatë gjithë ditës Sheshi "Nëna Terezë", Sheshi "Skënderbeu", Kinemaja ABC, Sheshi"Zahir Pajaziti" Konference per skene muzikore Kushtrim Dushi, Drejtoria e Kulturës Shkarko Dokument
2021-10-30 2021-10-30 11:00 deri në 14:00 Sheshi Skënderbeu Shpërndarja e maskave falas Atijene Mekuli Shkarko Dokument
2021-11-01 2021-11-01 10:00 deri në 20:00 Sheshi Zahir Pajaziti Promocion Brrring Assistance SH.P.K Shkarko Dokument
2021-11-08 2021-11-08 17:00 deri në 19:00 Sheshi Adem Jashari Prezantim i programit të LDK-së Donat Lushaku Shkarko Dokument
2021-11-10 2021-11-12 Gjatë gjithë ditës Sheshi Skënderbeu Fushatë sensibilizuese kundër dhunës. OJQ "Syri i Vizionit" Shkarko Dokument
2021-12-02 2021-12-04 09:00 18:00 Sheshi "Adem Jashari" Panairi "Gratë në biznes" Agjencia për Intervenime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë Shkarko Dokument
2021-11-13 2021-11-13 11:00 - 20:00 Sheshi Zahir Pajaziti Promocion GNTC Group SH.A Shkarko Dokument
2021-11-14 2021-11-14 09:00 - 18:00 Sheshi Zahir Pajaziti Dita Botërore e Diabetit American Hospital Kosova SH.P.K Shkarko Dokument
2021-11-14 2021-11-14 07:00 - 00:00 Sheshi Ibrahim Rugova Reportazh Euronews Albania Shkarko Dokument
2021-11-18 2021-11-18 Gjatë gjithë ditës Zahir Pajaziti Kampanjë kundër dhunës ndaj gruas Anton Nrecaj Shkarko Dokument
2021-11-18 2021-11-18 11:00 - 12:00 Sheshi "Skënderbeu" UNDP Shkarko Dokument
2021-11-25 2021-11-25 17:00 - 00:00 Sheshi Skënderbeu Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Fëmijëve Agjencia për Barazi Gjinore Shkarko Dokument
2021-12-05 2021-12-05 12:00 - 13:00 Sheshi Zahir Pajaziti dhe Sheshi Nëna Terezë Parandalimi i dhunës në baza gjinore OJQ Artpolis Shkarko Dokument
2021-11-25 2021-11-25 Nga ora 18:00 Sheshi Skënderbeu Shfaqje artiskite akrobatike Ambasada e Shqipërisë Shkarko Dokument
2021-11-28 2021-11-28 nga ora 12:00 deri në 15:00 Sheshi Nëna Terezë Ekspozitë Arbër Krasniqi Shkarko Dokument
2021-12-06 2021-12-08 Gjatë gjithë ditës Sheshi Zahir Pajaziti Përkujtim për grat viktima Qendra për këshillim, shërbime sociale dhe hulumtim Shkarko Dokument
2021-11-27 2021-11-28 Nga ora 21:00 deri në 01:00 Sheshi Skënderbeu dhe te New Born Xhirim i reklamës U name it SH.P.K Shkarko Dokument
2022-02-14 2022-02-14 12:00- 13:00 Sheshi Skënderbeu Shënimi i 32 vjetorit të shoqates për kthimin e shqipëtarëve të shpërngulur në trojet e veta Jahja Lluka Shkarko Dokument
2022-07-03 2022-07-03 09:00 - 10:00 Sheshi Skënderbeu Minimaratonë për të ndihmuar fëmjët me autizëm OJQ Replay Peace Shkarko Dokument
2022-03-08 2022-03-08 12:00 - 14:00 Sheshi Zahir Pajaziti Për të drejtat e gruas Europe House Shkarko Dokument